Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!

  Draugi, mūsdienās katrs no mums cenšas ietaupīt savas finanses un gūt maksimālu labumu no saviem pirkumiem. Kā gan to var panākt? Ir kļuvis ierasts, norēķinoties izmantot bonusus uzkrājošās kartes vai izmantot iespēju saņemt atlaidi, izmantojot mobilo aplikāciju, vai izmantojot akcijas kodu.

  Daudzi veikali un mazumtirdzniecības ķēdes jau ilgu laiku izmanto šo mārketinga triku, lai piesaistītu jaunus klientus un palielinātu esošo klientu lojalitāti. Un tas nav pārsteidzoši, jo bonusu uzkrāšanas un norēķinu funkcionalitāte ir lielisks veids, kā uzlabot attiecības ar klientiem un atalgot viņus par pirkumiem, un no pārdevēja viedokļa šī ir arī iespēja iedrošināt klientu uz pirkumiem, kurus viņi ir atlikuši, kā arī palielina pārdošanas apjomu.

  Izmantojot mūsu funkcionalitāti, kuru mēs īpaši izveidojām programmā 1C:Tirdzniecíbas vadíba 8, jūs varat iestatīt jebkādus nosacījumus, lai pircējs saņemtu bonusu punktus. Punktus var uzkrāt atlaižu kartē vai uzkrāt pie konkrēta klienta, kuru var atpazīt pēc vārda un uzvārda vai tālruņa numura. Jūs varat iestatīt punktu uzkrāšanu dokumentam vai preču segmentam, taču varat arī izslēgt preces, kuru pārdošanai nav jākrāj punkti. Varat arī izveidot mārketinga akcijas, kad punkti tiek uzkrāti lielākā apjomā.
photo_2023-05-16_16-14-51 (2).jpg

  Mūsu funkcionalitāte ir saistīta ar Mazumtirdzniecības moduli programmā un ir ar īpaši izstrādātu kases interfeisu, kas automatizē punktu uzkrāšanas procesu. Punktu uzkrāšanas iestatīšanas sistēma ir intuitīva un rada lieliskas iespējas klientu bāzes lojalitātes palielināšanai, jaunu klientu piesaistei un noteiktas preču grupas pārdošanai.

photo_2023-05-16_16-14-50.jpg
  Nepalaidiet garām iespēju sniegt saviem klientiem atlaides un nopelnīt punktus par pirkumiem.

Piesaistiet jaunus klientus un esiet uzticams partneris esošajiem klientiem.

Mūsu konsultanti ir gatavi pastāstīt par moduļa iespējām un palīdzēt izvērtēt šāda moduļa ieviešanas nepieciešamību. Mēs esam priecīgi pielāgot standarta mazumtirdzniecības moduli jūsu prasībām!