Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!

Valūtu kursu un kriptovalūtu automātiskās ielādes pakalpojums ievērojami ietaupa grāmatveža laiku uzņēmumā. Lai uzturētu pareizus savstarpējos norēķinus un pareizu nodokļu aprēķinu, grāmatvedim ir svarīgi redzēt valūtas kursu darījuma vai maksājuma veikšanas dienā.

Kādām kompānijām ir radīts pakalpojums?
1. Uzņēmumi, kas tirgojas ne tikai ES vai Latvijā. Lai neierobežotu jūsu potenciālo klientu iespējas norēķināties par precēm vai pakalpojumiem dažādās valūtās.
2. Uzņēmumi, kas nodarbojas ar finanšu vadību.
3. Jebkuri uzņēmumi, kas pieņem kriptovalūtas maksājumus.

Kā strādā automātiskās ielādes serviss?
Jūsu 1C grāmatvedības programmā tiek izveidota īpaša funkcija, kas darbojas saskaņā ar konfigurētu grafiku. Bez papildu darbībām no lietotāja puses, valūtas kursi tiks ielādēti sistēmā. Lejupielādējamie kursi pilnībā atbilst nodokļu iestāžu prasībām un garantē uzskaites pareizību.

Izmantošanas priekšrocības:
1. Lai pārliecinātos, ka kursi ir atjaunināti, nav jāpārbauda vairāki datu avoti. Pakalpojums analizē vairāk nekā 100 avotus.
2. Grāmatvedības un finanšu vadības darbinieki organizācijā atbrīvo laiku.
3. Dati programmā 1C tiek atjaunināti automātiski un, ja nepieciešams, lai tiešsaistē redzētu maksājamo vai debitoru summu uzskaites valūtā (eiro) bez papildu konvertācijām.

 Lai iegūtu papildinformāciju par pakalpojuma darbību un tā integrēšanas laiku jūsu programmā, atstājiet pieprasījumu mūsu vietnē, vai zvaniet mums +37124330414.