Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!



Uzņēmums OneTec cieši seko līdzi jaunumiem un tendencēm digitālo risinājumu jomā. Vienīgais pastāvīgais elements šajā nozarē ir mainīgums, un mēs esam gatavi šīm pārmaiņām. OneTec komanda ir izstrādājusi virkni risinājumu, kas palīdzēs Jūsu uzņēmumam laicīgi un efektīvi pāriet uz e-rēķinu sistēmu, kas no 2025. gada Latvijā būs obligāta prasība.


Kas mainīsies 2025. gadā?

No 2025. gada visiem Latvijas uzņēmumiem būs jāspēj izrakstīt un apstrādāt e-rēķinus saskaņā ar Eiropas Savienības un valsts noteiktajiem standartiem. Šī prasība ir daļa no plašākām Eiropas Savienības iniciatīvām, kuru mērķis ir digitalizēt ekonomiku, uzlabot pārredzamību un samazināt administratīvo slogu. Mūsu mērķis ir nodrošināt, ka šis pārejas process Jūsu uzņēmumam ir vienkāršs un patīkams.


Kā mēs varēsim palīdzēt?

1. Tehniskā sagatavošana un integrācija: Mūsu speciālisti ir izstrādājuši e-rēķinu risinājumus, kas ir pilnībā saskaņoti ar jaunākajiem tehnoloģiskajiem standartiem. Mēs nodrošinām pilnu tehnisko atbalstu, sākot no sistēmas integrācijas līdz tās uzturēšanai un atjaunošanai.

2. Konsultācijas un apmācība: OneTec eksperti sniedz izsmeļošas konsultācijas par visiem e-rēķinu standartiem un prasībām. Mēs organizējam arī apmācības jūsu darbiniekiem, lai viņi varētu efektīvi strādāt ar jauno sistēmu.

3. Pilnīga juridiskā atbalsta nodrošināšana: OneTec palīdzēs Jums izprast visus normatīvos aktus, kas regulē e-rēķinu izmantošanu, nodrošinot, ka Jūsu uzņēmuma darbība ir pilnībā saskaņā ar jaunajām prasībām.


Kāpēc izvēlēties mūsu pakalpojumus?

Mēs lepojamies ar to, ka esam vieni no pirmajiem tirgū, kas reaģē uz šīm izmaiņām, un mūsu risinājumi ir izstrādāti, lai atvieglotu pāreju uz e-rēķiniem. Ar 17 gadu pieredzi digitālo risinājumu izstrādē, mēs garantējam, ka Jūsu uzņēmums būs pilnībā sagatavots efektīvai darbībai jaunajā digitālajā vidē.


Pievienojieties mūsu klientu lokam jau šodien!

Sāciet plānot savu pāreju uz e-rēķiniem kopā ar OneTec. Sazinieties ar mums pa tālruni 67430330 vai rakstiet uz e-pastu info@onetec.lv, lai uzzinātu vairāk par mūsu piedāvātajiem risinājumiem un kā mēs varam palīdzēt Jūsu uzņēmumam gatavoties 2025. gada izmaiņām. OneTec ir šeit, lai padarītu jūsu digitālo pāreju pēc iespējas vienkāršāku un izdevīgāku!