Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!

Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kas ir Intrastat sistēma un kā to izmanto atskaišu veidošanā par preču tirdzniecību starp Eiropas Savienības valstīm. Jūs iepazīsieties ar dažādiem Intrastat atskaišu veidiem, piemēram, 1A, 2A, 1B un 2B, un uzzināsiet, kādus datus tie satur. Arīdzan tiks aplūkoti svarīgi soļi pareizai šo atskaišu veidošanai, ieskaitot kontrahentu datu, muitas kodu un preču izcelsmes valstu pārbaudi. Mēs arī apspriedīsim, kā saglabāt un lejuplādēt atskaites Excel un XML formātā, lai atvieglotu informācijas apmaiņu.

Šajā rakstā uzzināsiet, kādus bankas izrakstu formātus atbalsta programma 1C Tirdzniecības vadība 10 un kā pareizi ielādēt šos failus. Mēs arī aplūkosim, kāpēc, ielādējot maksājumus no bankas faila, programma var neatrast NLK pozīciju un kā to novērst. Uzzināsiet, kur pārbaudīt, vai maksājumi ir augšupielādēti un veikti, un ko nozīmē dažādas krāsas, augšupielādējot bankas failu programmā.

Šajā rakstā jūs uzzināsiet par dažādiem iemesliem, kāpēc dokuments netiek iegrāmatots, un kā novērst šīs problēmas. Rakstā ir apskatīti jautājumi saistībā ar atlikumu citā noliktavā, preču raksturojumu un sēriju izmantošanu, kā arī preču kvalitāti un rezervēšanu klienta pasūtījumam. Turklāt, tiek sniegti ieteikumi, kā veikt detalizētu atlikumu analīzi un pārvaldīt noliktavas krājumus.

Šajā rakstā tiek apskatīti galvenie aspekti, kā izmantot funkciju "Pasūtījuma punkta uzstādīšana un analīze" programmā 1C: Tirdzniecības vadība. Jūs uzzināsiet, kā pareizi noteikt preču pasūtījuma punktu vērtības piegādātājiem, lai automatizētos krājumu pārvaldība un kontrolētos preču likviditāte un apgrozāmība, izmantojot analītiskos pārskatus, iepirkumu plānošana tiek padarīta vienkāršāka un ērtāka."

Šajā rakstā uzzināsiet, kas ir dokumentu pārgrāmatošana programmā 1C Tirdzniecības vadība 10 un kāpēc tā ir svarīga uzņēmumiem ar lielu dokumentu apriti. Apskatīsim, kam tas var būt nepieciešams, kādas kļūdas var rasties darbā ar dokumentiem un kā tās labot. Tāpat būs arī aprakstītas metodes dokumentu manuālai un automātiskai pārgrāmatošanai.