Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!

Algas piemaksu aprēķins proporcionāli nostrādātajam laikam

Lai būtu iespēja darbiniekam iestatīt regulāru aprēķinu, kas tiek arī aprēķināts proporcionāli nostrādātajam laikam līdzīgi kā pamatalga, tika izveidots papildu globālais iestatījums.
Tā aktivizēšanai informācijas reģistrā "Papildu globālie iestatījumi" jāievada vērtība ar tipu Būla = Jā.

Laika aprēķināšanas veidos izveidot jaunu piemaksu pie “Organizācijas pamata aprēķini”. 



Aprēķinā obligāti jāaizpilda: 
• Aprēķina metode. Var izmantot “Mēneša tarifa likme”; “Mēneša tarifa likme pēc stundām”; “Dienas tarifa likme”; “Stundas tarifa likme”,
• Kategorija – Primārais,
• Laika uzskaite – tukša vērtība,
• Apzīmējums aprēķina tabelē – Ierašanās,
• Preventīvie aprēķini cilnē “Citi” - aizpildīt tos pašus aprēķinu veidus kā norādītajās aprēķinu metodēs. Ja daži aprēķini nav redzami sarakstā, ievadīt tos manuāli, tie tiks atlasīti. 




Pie pieņemšana darbā vai personāla pārcelšanas pievienot nepieciešamo aprēķinu sadaļā "Pamata aprēķini".



Algas aprēķinā notiks uzskaite proporcionāli nostrādātajām stundām. Tas tiek darīts, aprēķinot nostrādāto stundu attiecību pret normētajām stundām. Normētās stundas tiek ņemtas no plānotā laika uzskaites vai darba grafika. Ja darba grafiks nav aizpildīts un nav ievadīta darba laika uzskaite, tad aprēķina summa būs 0.