Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!

Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā iestatīt iespēju ģenerēt atskaites angļu un krievu valodā. Jūs varēsiet veidot dažādas atskaites, piemēram, bilanci, peļņas vai zaudējumu atskaiti, apgrozījuma bilanci un konta karti izvēlētajā valodā. Mēs apspriedīsim, kā lietotājs var aktivizēt iestatījumu atskaites valodas izvēlei.

Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā pareizi aprēķināt darbinieku neto algu un prēmijas. Apskatīsim aprēķina veida izvēles posmus un nepieciešamās neto algas apjoma norādījumus pie pieņemšanas darbā vai personāla pārvietošanas, kā arī neto prēmiju iestatīšanas procesu. Tāpat apspriedīsim, cik svarīgi ir veikt visas izmaiņas pirms algas aprēķina un iespējamos brīdinājumus, veicot aprēķinu. Kā arī Jūs uzzināsiet, kā programma analizē darbinieku nodokļu atvieglojumus un izmaiņu gadījumā veic pilnu pārrēķinu .

Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā iestatīt un izmantot piemaksu aprēķina mehānismu saskaņā ar algu attiecībā pret nostrādāto laiku. Apskatīsim, kā aktivizēt nepieciešamo globālo iestatījumu, izveidot jaunu piemaksu laika aprēķina veidu plānā un kādus parametrus obligāti nepieciešams aizpildīt. Arīdzan tik aprakstīts process aprēķina pievienošanai personāla dokumentos un princips, pēc kura tiek aprēķināta proporcija starp nostrādātajām un normētajām stundām pareizam algas aprēķinam.

Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā grāmatvedības krātuvē izmantot kontu plāna paplašināto rediģēšanu. Mēs apspriedīsim šīs funkcijas aktivizēšanu, izmantojot konstantes, lietotāju iespējas mainīt kontu plānu un to, cik svarīgi ir pareizi norādīt vecāku. Tāpat Jūs uzzināsiet, kā iestatījuma maiņa ietekmē gala rezultāta aprēķinu bilancē un kādi piesardzības pasākumi jāievēro, lai izvairītos no kļūdām, izmantojot vecāku kontus.

Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā iestatīt un izmantot mehānismu darbā ar piegādātāja līzingiem, ieskaitot nepieciešamo globālo iestatījumu aktivizāciju, līgumu veidošanu un aizpildīšanu, kā arī ikmēneša maksājumu noformēšanu un apstrādi.