Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!

Šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā izmantot "XYZ/ABC - pārdošanas analīzes" atskaiti, lai kompleksi analizētu un klasificētu biznesa objektus pēc nozīmīguma un stabilitātes. Jūs iepazīsities ar mērķiem un metodēm objektu klasificēšanai ABC un XYZ kategorijās, uzzināsiet par parametru iestatīšanu analīzei un atskaites veidošanu. Tiks apskatīta...

Rakstā ir sniegti pamata padomi par standarta 1C konfigurācijas iestatīšanu, kas palīdzēs vienkāršot darbu ar sistēmu.

Ar lepnumu paziņojam, ka mūsu darbinieks Vladislavs Markitanovs ir veiksmīgi nokārtojis un ieguvis “1C: Projekta vadītājs” sertifikātu! Šis nozīmīgais panākums paver mūsu uzņēmumam jaunas iespējas un ļauj mums vēl efektīvāk īstenot lielus projektus.

Šajā rakstā jūs uzzināsiet par grozījumu projektu Grāmatvedības likumā, kas paredz elektronisku rēķinu izrakstīšanu no 2026. gada 1. janvāra starp Latvijas uzņēmumiem. Prasība neattieksies uz kases čekiem, Nacionālā veselības dienesta sistēmas rēķiniem un valsts drošības iestāžu darījumiem.

Šajā rakstā uzzināsiet par trim jauniem integrācijas moduļiem, ko izstrādājis uzņēmums OneTec. Mēs izskaidrosim, kā šie moduļi var palīdzēt Jūsu uzņēmumam automatizēt procesus, uzlabot finanšu un klientu datu pārvaldību. Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kā mūsu inovatīvie risinājumi var uzlabot Jūsu biznesa efektivitāti un samazināt administratīvo slogu...