Uzrakstīt direktoram

X

Uzrakstīt direktoram

Maris

Sveicināti! Mani sauc Māris Freze! Es esmu OneTec kompānijas direktors. Mūsu kompānijas darbinieki sniedz profesionālo atbalstu Jūsu biznesam un ir gatavi pilnveidoties, lai Jūs vienmēr varētu uz mums paļauties. Jūsu atpakaļ komunikācija man ir ļoti svarīga. Atstājiet lūdzu jūsu ieteikumus, piebildes vai piedāvājumus mūsu darbam!

Kompānija ONEtec uzsāka projektu grāmatvedības uzskaites sistēmas ieviešanai uz programmas “1C Grāmatvedība” bāzes Rietumu” kompāniju grupā.

Projekta mērķis ir izveidot vienotu grāmatvedības uzskaites sistēmu visai kompāniju grupai. Projekta ietvaros tiks risināti datu migrācijas uzdevumi no vecām uzskaites sistēmām, ikdienas operāciju automatizēšanas, kopējās bilances un citu grupas kompāniju pārskatu konsolidācijas uzdevumi, saikne starp grāmatvedības sistēmu un citām uzskaites sistēmām.

Kompānija ONEtec tika izvēlēta par projekta izpildītāju, pamatojoties uz citu konkurētspējīgu piedāvājumu analīzi, pateicoties uzkrātai pieredzei kompāniju automatizācijas jomā un nostrādātai iekšējai kārtošanas metodoloģijai.

«Rietumu” kompāniju grupa ir izveidotas ar galveno grupas kompāniju – “Rietumu Banka” banku – priekšgalā. Banka plaši strādā starptautiskajos tirgos un piedāvā pilnu finanšu servisa klāstu gan biznesam Baltijā, gan arī Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Eiropas valstīs un citos reģionos. Izņemot tradicionālus bankas pakalpojumus, tādus kā kreditēšana, tirdzniecības operāciju finansēšana, depozīti, starptautiskie maksājumi, Rietumu piedāvā arī konsaltinga servisu (tai skaitā nodokļu konsaltingu), brokeru pakalpojumus, aktīvu vadību, konsaltingu un pavadību sakarā ar termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanu Latvijā, piedāvā lukss klases kartes. Viens no bankas meitas uzņēmumiem piedāvā plašu pakalpojumu klāstu ofšora kompāniju reģistrācijai un vadībai.